Mainonta & Markkinointi

Rakenna brändisi ennen kuin rakennat yrityksesi

Kuten kaikki muutkin, brändisi rakentaminen on prosessi, joka vie aikaa. Et voi yhtäkkiä tulla menestyjäksi yhdessä yössä – se vaatii kovaa työtä ja omistautumista. Ensimmäinen askel tässä prosessissa on brändistrategian laatiminen. Brändistrategiasi määrittelee kohdemarkkinasi, viestit, jotka haluat toimittaa, ja viestityökalut, joita käytät yleisösi tavoittamiseen. Kun olet määritellyt brändistrategian, haluat rakentaa brändiäsi nimelläsi, logollasi ja muilla sinua määrittelevillä elementeillä. Seuraava askel on rakentaa liiketoimintaa brändisi ympärille. Tämä voidaan tehdä muutamalla tavalla. Voit rakentaa tuotteita brändisi ympärille ja myydä niitä verkossa. Voit myös kasvattaa seuraajiasi sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa ja Twitterissä, kasvattaaksesi seuraajaasi ja luodaksesi lisää liiketoimintaa. Muista rakentaa liiketoimintasi brändisi ympärille, älä sen mukaan, kuinka paljon rahaa haluat ansaita. Tämä auttaa sinua keskittymään brändisi rakentamiseen ja pitkäaikaisten asiakkaiden houkuttelemiseen sen sijaan, että myyt asiakkaille, jotka eivät ehkä ole valmiita maksamaan niin paljon kuin haluat.

Ole aina oppimassa – se on avain menestykseen

Yksi parhaista tavoista laajentaa brändiäsi ja rakentaa uraasi on osallistua alaasi liittyville tunneille ja työpajoille. Vaikka saatavilla on paljon verkkokursseja, monet niistä ovat vanhentuneita eivätkä kuvasta viimeisintä aihetta koskevaa tutkimusta. Tästä syystä on tärkeää ottaa kursseja tai työpajoja henkilökohtaisesti, jotta saat niistä kaiken irti. Voit myös pitää taitosi ajan tasalla osallistumalla alaasi liittyville tunneille. Jos olet esimerkiksi kauneusalalla, voit ottaa kursseja siitä, kuinka voit kasvattaa sosiaalisen median seuraajamäärääsi ja kuinka käyttää sosiaalista mediaa brändisi rakentamiseen. Voit myös hankkia oman alasi sertifioinnin. Saatavilla on runsaasti sertifikaatteja, jotka voivat osoittaa työnantajille, että olet paras henkilö työhön ja tarjoavat sinulle arvokasta urakokemusta.

Kirjoittaja

.pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-avatar img { width: 80px !important; height: 80px !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-avatar img { border-radius: 50% !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-meta a { background-color: #655997 !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-meta a { color: #ffffff !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-meta a:hover { color: #ffffff !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-recent-posts-title { border-bottom-style: dotted !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-multiple-authors-boxes-li { border-style: solid !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-multiple-authors-boxes-li { color: #3c434a !important; }