Mainonta & Markkinointi

Älä pelkää pyytää korotusta

Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä urasi suhteen, on selvittää, kuinka paljon olet arvokas. Tämä on jotain, joka sinun on tehtävä, vaikka perustaisit oman yrityksen, mutta se on erityisen tärkeää, jos haluat saada arvoisensa palkkaa. Ensimmäinen paikka, josta sinun tulee etsiä apua tähän, on palkkaneuvottelukoulutus. Palkkaneuvottelukoulutus voi opettaa sinulle kuinka pyytää lisää rahaa, taitoja, joita tarvitset menestyäksesi urallasi ja liiketoiminnassasi. Siellä on myös runsaasti palkkaneuvottelumalleja ja oppaita, joten jos haluat apua sellaisen löytämisessä, voit tehdä sen myös. Kun olet suorittanut palkkaneuvottelukoulutuksen, olet valmis aloittamaan työnhaun. Kun etsit töitä, saatat yllättyä siitä, kuinka monet yritykset eivät ilmoita palkkojaan verkossa. Muista siis etsiä työpaikkailmoituksia Indeedin tai SimplyHiredin kaltaisista sivustoista tai käyttää palkkaneuvottelumallia ansioluettelosi kirjoittamisessa. Sinun tulee myös muistaa, että vaikka palkkaneuvottelukoulutus voi opettaa sinulle taitoja, kuten kuinka pyytää lisää rahaa, sinulla on oltava itseluottamus lähteä neuvotteluihin odottaen, että olet sen arvoinen. Jos et ole varma, onko sinulla tätä luottamusta, yritä neuvotella tavallista kalliimman tuotteen kanssa ja pyytää lisää rahaa.

Älä menetä toivoa, kun asiat vaikeutuvat

Kun olet vasta aloittamassa, on helppo lannistua, kun asiat eivät mene haluamallasi tavalla. Ensimmäinen askel asian kääntämisessä on hyväksyä, että tapahtuu asioita, jotka eivät mene haluamallasi tavalla. Se on okei, ja sen parissa voit työskennellä. Seuraava askel on käyttää sitä, mikä ei sovi sinulle, motivaationa työskennellä entistä kovemmin. Kun on kyse brändisi rakentamisesta ja urasi huipulle pääsemisestä, yksi parhaista strategioista, joita voit käyttää, on pysyä positiivisena etkä koskaan menetä toivoa. Kun pysyt positiivisena, tulet yllättymään siitä, kuinka monta ovea sinulle avautuu. Et ehkä näe niitä ovia heti, mutta niin kauan kuin jatkat työntämistä, ne avautuvat lopulta. Et ehkä saa kaikkea mitä haluat heti, mutta jos jatkat työtä, saat jotain.

Kirjoittaja

.pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-avatar img { width: 80px !important; height: 80px !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-avatar img { border-radius: 50% !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-meta a { background-color: #655997 !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-meta a { color: #ffffff !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-meta a:hover { color: #ffffff !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-author-boxes-recent-posts-title { border-bottom-style: dotted !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-multiple-authors-boxes-li { border-style: solid !important; } .pp-multiple-authors-boxes-wrapper.box-post-id-1539.pp-multiple-authors-layout-boxed.multiple-authors-target-the-content.box-instance-id-1 .pp-multiple-authors-boxes-li { color: #3c434a !important; }