Leimaaminen ja askartelu – miksi tämä on loistava tapa viettää aikaa?

Leimaaminen ja askartelu on loistava tapa viettää aikaa ja tavata muita matkailijoita matkan aikana. Monet yhteisöt ja hostellit isännöivät askartelu- ja leimausjuhlia, kun olet kaupungissa. Voit myös liittyä online-askartelu- ja leimausyhteisöihin. Askartelua ja leimaamista ei voi tehdä vain sosiaalisena toimintana, vaan voit myös ansaita rahaa matkustaessasi. Monissa yhteisöissä järjestetään askartelu- ja leimaustapahtumia, joiden aikana voit myydä luomuksiasi. Askartelu ja leimaaminen voidaan tehdä myös kotona, ja se voi olla kannattavaa, kun se tehdään verkossa.

Mistä ja miten sen löytää?

On monia verkkosivustoja, jotka auttavat sinua myymään postimerkkejä ja käsitöitä. Voit luoda verkkosivuston, suunnitella portfolion ja myydä töitäsi verkossa. Voit myydä verkossa sekä paikallisissa askartelu- ja postimerkkiliikkeissä. Toinen tapa ansaita rahaa on luoda verkkokurssi, jossa opetetaan valmistamaan tiettyjä esineitä. Voit myydä kurssisi sekä myydä kirjojasi alennettuun hintaan. Voit myös myydä käsintehtyjä tuotteitasi halvemmalla kuin vähittäismyymälöissä. Tämä voidaan tehdä käyttämällä verkkosivustoa, myymällä tuotteitasi eBayssa tai Etsyssä tai myymällä tuotteitasi paikallisessa askartelu- tai postimerkkiliikkeessä. Toinen tapa ansaita rahaa askartelulla on käyttää affiliate-markkinointia.

Mitä tarvitset myydäksesi henkilöstösi?

Jos sinulla on tietokone, voit luoda verkkokauppoja myymään käsintehtyjä esineitäsi. Voit myös ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla. Affiliate-markkinointiin kuuluu palkkion ansaitseminen, kun joku ostaa jotain linkin tai mainoksen kautta blogissa, verkkosivustossa, sosiaalisen median alustassa tai muussa verkossa. Missä päätät myydä käsintehtyjä esineitäsi? Valitse affiliate-markkinointia varten sinua kiinnostava alusta. Voit valita sosiaalisen median, blogialustojen, sähköisen kaupankäynnin alustojen tai jopa markkinapaikkojen joukosta. Kumppanuusmarkkinointia varten määritä, mitä haluat myydä, ja löydä sinulle sopiva kumppanimarkkinointialusta.